Google Nest Audio incelemesi

Karmaşık olmayan pop müzik dinlediğimizde kulağa gayet iyi geliyor, ancak diğer müzik türlerinde, parçaların ışıltılı ve sesi boğuk hale getiren tiz ve orta seslerdeki ayrıntı konusunda biraz eksik kalmış diyebiliriz. Google Nest Audio akıllı bir hoparlör olarak çok iyi çalışıyor. Asistan sesi yüksek ve net çıkıyor ve komutları çok iyi alıyor. Ayrıca, ailenizle iletişim halinde kalmanıza yardımcı olabilecek Google Duo sesli arama gibi bazı kullanışlı özelliklere de bu ürünü almanız için sizi kendine çekiyor.

Akıllı bir hoparlör ve mutfak veya başka bir küçük oda için ekstra Wi-Fi bağlantısı ile sunduğu hizmet ile hoparlör olarak Google Nest Audio oldukça güzel deneyimler sunuyor. Bununla birlikte, ses kalitesi sizin için çok önemli önemliyse, sizi üstün bir dinleme deneyimi ile ödüllendirecek bir hoparlör almak için çok daha fazla harcamanıza gerek olmadığını aklınızda bulundurmaya değer bir ürün olarak sınıflandırabiliriz. 


Tasarım

  • % 70 geri dönüştürülmüş malzeme kullanımı
  • Basit ve ince tasarım 
  • Algısı iyi dokunmatik kontroller

Google, yerini aldığı Home Mini'nin tasarımını koruyan geçen yılki Nest Mini'nin aksine, Google Home'un yeni sürümü olarak üretilen Nest Audio ile yepyeni bir tasarıma geçti.

Cihazın tamamı, Google'ın diğer akıllı hoparlörleriyle uyumlu bir şekilde bir kumaş ızgarayla kaplandı. Bu basit tasarım daha küçük Nest Audio için iyi çalışıyor, ancak bu daha büyük hoparlörü, kullanılmadığında masanızda özelliksiz bir cihaz gibi görünmesini sağlıyabilirdi. Cihazın boyutlarının çok büyük tutulmaması çoğu dekorla iyi uyum sağlıyor.

Ayrıca, yeni Nest Audio'nun% 70 oranında geri dönüştürülmüş malzemeden yapıldığını ve Google'a göre her birimin 1.2 500 ml'lik plastik şişeleri çöplüklerden çıkaracağını belirtmekte fayda var çünkü aynı zamanda geri dönüşüm için güzel bir adımda siz atmış oluyorsunuz.

Hoparlörün üstünde solda ve sağda olmak üzere üç farklı dokunmatik yüzey var bunlar, sesi düşürmenize, çalmayı durdurmanıza ve başlatmanıza ve sesi artırmanız için tasarlanmış.

Hoparlördeki tek fiziksel kontrol, Nest Audio'nuzun istemediğinizde sizi dinlememesini sağlamak için mikrofonu sessize almanıza izin veren arkadaki anahtardır.

Bunun dışında ön tarafta, Google Assistant ile etkileşim kurduğunuzda ön tarafta yanan dört imza LED'i söylemeden geçmeyelim.

Ses performansı

  • Geliştirilmiş bas tepkisi
  • Orta ve tizlerde eksik ayrıntılar
  • Sesli komutları çok iyi alıyor

Google'ın belirttiği gibi, ses kalitesi, Nest Audio ile Google için ana odak noktası gibi görünüyor. Google'a göre Nest Audio, Google Home'dan %75 daha yüksek ses ve %50 daha fazla basa sahip bir cihaz performansına sahip demek mümkündür.


Yüksek orta sesler de bazı ayrıntıları kaçırıyor ve klasik müzik dinlerken, vokallere hak ettikleri odak tam olarak verilmezken, alan ve ayrıntıların bir kısmı patlayan alt kısımdaki bas tarafından geride kalıyor. 

Eksik tiz, Google Home Uygulamasında bu ayarı kranklayarak bir şekilde geri yüklenebilir, ancak ortalar için bir ayarlama yoktur, bu nedenle ayrıntı eksikliği konusunda fazla bir şey yapamazsınız.

Sesi açmak aynı zamanda dengeyi biraz daha tizlere kaydırır, ancak bu aynı zamanda sesin sert ve grenli hale gelmesiyle başka bir sorunu da beraberinde getirir. Björk - Army of Me şarkısını dinlerken özellikle dikkat çekici bulduk, vokallerde gerçekten orada olmaması gereken hoş olmayan bir zil sesi var.

Açıkçası, ses kalitesi genel olarak kötü bir performansa sahip değil ve Nest Audio size orta ses seviyelerinde keyifli bir dinleme deneyimi sunabilir.

Bununla birlikte, akıllı bir hoparlör olarak Nest Audio çok iyi çalışıyor. Sesli asistan yüksek sesle ve net bir şekilde cevap veriyor. Hoparlöre yakın olmadığınızda bile kolayca duyulabilirbir ses olduğunu söyleyebiliriz. Üç mikrofon, hem yüksek sesli müziğin hem de odadaki diğer gürültünün ortasında sesimizi alırken iyi bir iş çıkardığını deneyimledik.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski