Dünyanın en zengin ikinci adamı oldu, Peki Dünyanın en zengin Milyarderi kim ?

2020 pandemi nedeni ile hepimiz için zor bir yıl olmuş olabilir. Elon Musk bu konuda gayet iyi durumda devam ederek servetine servet eklemeye devam ediyor.
Tesla CEO’su Elon Musk 2020 de zenginliğine 100 milyar dolar daha ekleyerek dünyadaki en zengin ikinci adam olmayı başardı.

Yılın başına bakacak olursak şaşırtıcı dercede fark olduğunu söylemek mümkün çünkü Musk yılın başında milyarder sıralamasında 35.ci sırada yer alıyordu. Tesla’nın piyasa değerinin artış sağlaması Musk’ın büyük bir fark yaratmasına sebep oldu.

Elon Musk’ın toplam serveti ne kadar ?

  • Elon Musk, tahmini net değeri 128 milyar dolar ile dünyanın en zengin ikinci adamı olmaya devam ediyor.

2020 Dünyanın en zengin Milyarderi kimdir ?

Bu yıla yani 2020'ye bakacak olursak Bill Gates, Amazon CEO'su Jeff Bezos'un onu devraldığı 2017 yılına kadar dört yıl boyunca dünyanın en zengin adamıydı, fakat sıralamada gerilere ilerledi. 2017 yılından bu yana dünyanın en zengin adamı Jeff bezos olarak devam ediyor.

 2020 Dünyanın en Zengin Milyarderinin serveti ne kadar ?

  • Jeff Bezos, tahmini net değeri 182 milyar dolar olan dünyanın en zengin adamı olmaya devam ediyor.

Tesla'nın hisse senedi değeri 2020'de çarpıcı bir şekilde arttı. Bu atış ile birlikte Musk ikinci sırayı üzerinde bulunduruyor. 2020'nin ilk iki haftasında% 25'e yakın yükseldi. Tesla'nın piyasa değerinin yakında 500 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...

Güncel olarak Teknoloji Haberleri ve Ürün incelemeleri için takipte kalın...

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski