Rick and Morty 7. sezon çalışmaları başladı mı ?


 2013 yılında Adult Swim kanalında yayın hayatına başlayan popüler animasyonun yaratıcısı Dan Harmon, seri hakkında konuştu. Rick and Morty kaç sezon? Rick and Morty devam edecek mi? Rick and Morty yeni sezonu ne zaman?

Bir kaç önce 4. sezonun ikinci kısmı yayınlanan Rick and Morty'nin beşinci sezonun çalışmalarının yapıldığını biliyoruz fakat dizinin yaratıcısı olan Dan Harmon yaptığı açıklamalarda uzak gelecekten de bahsetti.

Dan Harmon'un söylemlerine göre dizinin yedinci sezonu için çalışmalar başlamış durumda. Ayrıca Dan Harmon dünyayı saran pandemiden dolayı evde kalmanın hem kendi açısından hem de Rick and Morty'e iyi geldiğini de söyledi.



Yeni sezon için çok fazla beklemeyeceğimizin ip ucunu verirken daha da başarılı olacağını dile getirdi. Başka bir sevindirici haberi ise Space Beth karakterinin yeniz ve ileriki sezonlarda göreceğimizi de söyledi.

Beşinci sezon hakkında henüz bilinmese de yakın zamanda yayın tarihi paylaşılması bekleniyor. Rick and Morty'nin ilk dört sezonunu Netflix'den izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski