Yeni Renault Zoe Venture Edition tanıtıldı

Renault'un Yeni Elektrikli Otomobil'i Zoe Venture Edition tanıtıldı. Otomobil ile yapılan her frenlemede, kinetik enerji elektrik enerjisine dönüştürüldüğü ve akünün şarj edilmesine katkıda bulunduğu iddia ediliyor.

Venture Edition, giriş seviyesi Zoe Play'e dayalıdır , ancak hatchback'in en yaygın şekilde belirtilen isteğe bağlı ekstralarıyla birlikte gelmektedir. Temel modelle aynı LED farları, 15 inçlik çelik jantları ve 10 inçlik dijital gösterge kümesini paylaşıyor. Ancak iklim kontrolü, elektrikli camlar ve uydu navigasyonlu yedi inçlik bir bilgi-eğlence sistemi ekliyor.

Alıcılar ayrıca şerit tutma asistanı, şeritten ayrılma uyarısı, uzun far asistanı, arka park sensörleri ve otonom bir acil durum fren sistemi gibi cömert bir sürücü destek teknolojisi paketine sahip oluyor. Son olarak, Zoe'nin kapı aynaları, EV'nin karoseri ile aynı renkte tamamlandı.

Renault ayrıca Venture Edition için ısıtmalı koltuklar ve ısıtmalı direksiyon simidi ekleyen Kış Paketi gibi birkaç opsiyonel ekstra sunuyor. Zoe'nin uyumlu bir şarj istasyonuna takıldığında sadece 30 dakika içinde 90 mil menzili kurtarmasına olanak tanıyan 50kW DC hızlı şarj desteği de mevcuttur.

Venture Edition, 52kWh'lik bir pil paketi ve 107bhp ve 225Nm tork çıkışına sahip Renault'nun giriş seviyesi R110 elektrik motoruyla güçlendirilmiştir. Pil takımı, talep edilen maksimum 245 mil menzil sunarken, motor 11.9 saniyelik 0–62mph zaman ve 84mph azami hız için yeterli homurtu sağlar.

Türkiye bayilerinde Zoe'nin başlangıç fiyatı 349 bin 900 TL olacak.

Bu konu Hakkında yorum yaparak görüşlerinizi belirtebilirsiniz...


Otomobiller hakkındaki diğer yazılarımız için ; Otomobil Haberleri


Yorum Gönder

Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski